Miksi laihdutan

Syyt miksi laihdutan:-Ulkonäkö
Vihaan omaa olemustani. Tai, peilistä näen joskus jopa ne kauniit kasvot ja nätit silmät, mutta pääsääntöisesti näen kuitenkin vain muodottomaksi turvonneen naaman keskellä kuopat joita silmiksikin kutsutaan. Valokuvat kertovat karua kieltään, ne eivät valehtele. Muistutan oikeasti pieni-silmäistä hyljettä. Vaatekoot muistuttavat teltta-kangasta ja nykyään puen päälle ne mitkä mahtuu, valinnanvaraa vaatteen ulkonäön perusteella ei ole.


-Polvet
Polvissani on synnynnäinen vika, ja koska olen aina ollut ylipainoinen, polveni ovat nopeammin kuluneet. Siis tilanne olisi ollut edessä tällä "valuvirheellä" sama, mutta mä olen aikaistanut sitä ainakin 10vuodella.


-Diabetes-riski
En uskonut koskaan että mä oikeasti alkaisin pelkäämään diabetesta.
Mulla oli raskausdiabetes ja samoihin aikoihin molemmilla vanhemmillani todettiin diabetes. Eli kuulun aika hiton suureen riskiryhmään.


-Lapset
En halua lasteni olevan huolissani minusta, niinkuin me ollaan oltu huolissamme äidistämme joka on saanut sairauksia ylipainonsa takia.
Suvussa on mennyt niin että ensin 40veenä isoisä on lihonnut. Äitini 20veenä, minä jo lapsena. Mun täytyy muuttua.


-Mies
Mun mieheni on aivan hemmetin ihana. Pussaa ja halaa ja meil on kaikki hyvin.
Mutta se oma tunne siitä että en ole sille niin hyvä kuin haluaisin. Tai niin kaunis mitä mies ansaitsisi :( Tämä on ehkä suurin asia mulle.

1 kommentti: