tiistai 11. kesäkuuta 2013

Bloggeria en osaa vieläkään käyttää

Argh. Mä oon niin juntti tän bloggerin kanssa että joka kerta mä unohdan miten tämä toimii.

Kommentit jää aina kattomatta...
Eilen kävelin 11km semmosta reilu 5km tuntivauhtia. Tosin puolessa välissä oli paussi.
Kävin apteekista hakemassa nesteenpoistajia ja ne tehoaa :O
Kilon pudotus vuorokaudessa :O
En nyt sitä merkkaa koska luulen että osa tulee kyl takaisin tässä.

Suunnittelin tänään lähteväni 4km lenkille mutta taitaa jäädä suunnitelmaksi kun näyttää niin sateiselta.
Syömiset menee hyvin, sain hirveesti tsemppiä pelkästään noista nesteenpoistajista. Laihdutuskin voi olla välineurheilua ;)
Eli paino toistaiseksi alle sadan ja tuntuu ihan mielettömältä ;)
Niin ja tsemppiä lisää suurin pudottaja-jaksot joita olen katsomosta katsonut, pari jaksoa viel ois katottavaa niin oon ajantasalla.
Jillian on vaan niin HOT. Mä tekisin mitä vaan et oisin sen näkönen ja omaisin sen kropan. Eihän se sillekkään ilmaiseksi ole tullut mut siis jos edes siihen kokoon joskus pääsisi niin ehkä sitä innostuis muokkaamaankin vähän?

Nyt painun kahlaamaan blogeja joita oon seurannut mut sattuneesta syystä oon jäänyt "hiukan" jälkeen niissäkin....

-Norsu

3 kommenttia:

 1. Hei, tuli mieleeni tässä, että ootko koskaan miettinyt cambridgeohjelmaa? Minä aloitin sen tammikuun alussa ja sain viidessä kuukaudessa reilu 27kg pois, normaalipainoon saavutettua! Suosittelen lämpimästi :) ei ois helpompaa tapaa voinut olla, motivaatio säilyi hyvin kun tuloksia tuli koko ajan reippaaseen tahtiin, ja valmentajalta sai koko ajan tukea. Ja taso-ohjelmaa käyttäen oppi syömään ihan järkevästi, nyt en enää korvaa ruokia camppiruuillavaannoon saanu pysymään samassa ihan normaalilla terveellisessä ruualla... :D kauhea mainospuhe, mut mulla on ainakin olo ja jaksaminen parantunut satakertaiseksi, ja soisin sen muillekin :D

  VastaaPoista
 2. Eihän tämä painon pudottaminen helppoa ole, tai ainakaan sitten laihdutuksen jälkeen ylimääräisten kilojen pitäminen poissa. Hyvä että tartuit itseäsi niskasta kiinni ja laihdutit heti ne kertyneet kilot. Nyt voi taas jatkaa siitä mihin jäi! :) Mulla on itselläni paha tapa antaa periksi sitten kun on tullut taas painoa takaisin. Mietin että ei tästä taaskaan mitään tullut, mutta pitäisi vaan ottaa samanlainen spurtti kuin minkä sinäkin teit ja laihduttaa ne kertyneet kilot pois. Hyvä sinä!!! Tässä yritän kovasti saada niskalenkkiä itsestäni ja paluuta ruotuun. Tsemppiä hurjasti jatkoon!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva ku tääl käy kommentoijia! (ja mä löysin nää heti kun tajusin että sähköposti ekaksi kannattaa kattoo....).
  Marsipaani: Tota ohjelmaa oon kyllä harkinnut mut mun kukkaron nyörit ei anna siihen myöden :( Ehkä mä repäsen ja tuhlaan rahoja sit kun paino alkaa junnaamaan/oon lähellä tavoitepainoa ;)
  Riski Rouva: No ei tää niskalenkin ottaminen mulla hetkessä tapahtunut :D Kyllä tähän maaliskuun ja kesäkuun väliin mahtui paljon niitä "Tiedän että olen lihonnut, en käy vaa'alla mut aloitan heti" ja kahden päivän päästä mössötän samaa vanhaa ruokaa :P

  VastaaPoista