Kun olen laiha

Lista siitä mitä haluan tehdä kun olen laiha, tai ainakin lähellä normaalipainoa.

-Ostan farkkuhameen <3
Rakastan farkkuhameita, mutta näillä säärillä ei kehtaa käyttää.

-Käyn seinäkiipeilemässä <3
En ole koskaan kokeillut, ja intoa olisi, ja varmaan saisin kiivettyäkin mutta mua on viime vuodet pelottanut että joko seinä romahtaa, valjaat pettää/ei mahdu tai ne mistä pidetään kiinni räsähtää irti.

-Istun semmoseen "rimpula" parveketuoliin <3

-Menen mikroautoilemaan <3
Ai että mä rakastan sitä hommaa... Mutta viime vuodet en ole mennyt, vaikka olisin ilmaiseksikin kaverin autolla saanut ajaa. Pelkäsin etten mahdu siihen istuimeen tai jään siihen kiinni. Tai pahimmassa tapauksessa koko auto hajoaa.

-Prätkäilemään 0/ <3 <3
Omistin ennen prätkän. Sen jälkeen on muutama kerta tullut että olisin päässyt ajelemaan kaverin pyörällä. No, kieltäydyin jollain tekosyyllä, vaikka oikea syy on ollut se ettei mun ajokamat mahdu (tai mahtuu HYVIN NIUKASTI), ja se että kun mä perseeni prätkän päälle nostan ni se on kaikkea muuta kuin seksikästä... No, ei sen seksikästä tarvi olla, mutta mua kalvaa se mitkä naurut tulisi kun näyttäisi siltä että koko prätkä katoaa mun perseeni alle....

-Sumopaini <3
Siis se sellainen mis on ne sumopaini-puvut :D
Halunnut oon kokeilla sitä monesti, pari kertaa ollut mahdollisuuskin mutten ole uskaltanut koska ensinäkään en varmaan mahdu siihen pukuun, ja toiseksi tuntuisi hölmöltä vetää "läskipukua" yllä kun mä menisin ihan hyvin sumopainijasta ilman pukuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti