perjantai 5. lokakuuta 2012

Päivä 95

Ja tiedossa vaa'an osto.
Mä en halua uutta vaakaa mutta pakko se on ostaa. Tänään kapusin vaa'alle, päättäen nöyränä ottaa vastaan jopa +lukemat.
Ja koska vaaka on hiukan epäkunnossa, olen aina käynyt muutaman kerran varmistaakseni että tulos on sama. No, nyt se on sit alkanut heitellä parilla kilolla jokaisen käynnin jälkeen :/
Eli siis vaaka-kauppaan se on mentävä.

Kasvistavoite menee vituilleen, ei pysty.
Eilen kymmenen kilometrin lenkki + työilta. Ruokana lenkin jälkeen rahkaa 200g, ja vedelmia 1.5dl. Siihen asti meni siis ihan hyvin.
Töiden jälkeen söin puolikkaan pitsan ja vielä pupelsin illalla kaksi ruisleipää...
No kalorit oli vajeella joten sinänsä hyvä, mutta TAAS vedin paskaa itteeni. Vittu.
Ei mahda eiliselle enää mitään joten pakko yrittää tehdä tästä päivästä parempi.
Toivon että vaa'an luku 104.2kg (joka useemman kerran näky) pitäisi paikkansa, mutta yhdellä kerralla näkyi jopa 106.8 joka voi myös olla mahdollinen :(
Tänään vaaka-ostoksille jos kerkiää... Jos ei niin sit punnitsen ensi viikolla.

Miksi tää laihtuminen on niin vaikeeta?! Tai ei oikeastaan laihtuminen nyt mitään kamalan vaikeeta oo ollut, mut se että laihduttaisi _oikein_!

Jotain positiivista toki löytyi... Meinaan toissapäivänä kaivoin kaapista vanhat tuulihousut. Oletin etteivät mene päälle, koska viimeksi niitä kokeillessani niistä ei saanut edes vetoketjua ylös, puhumattakaan napista.
Nyt ne sujahtivat päälle kuin ei mitään! aika hienoa, jotain on siis tapahtunut.
Matka vaan on niin pitkä että tekisi mieli vaan kaivaa kaapista makaronia ja jauhelihaa ja mättää saavillinen sitä. (mä oon ihan hulluna makaroniin ja jauhelihaan jossa on ruokakermaa, mausteita, ketsuppia ja sinappia). Mut ei, ei voi. Vaikka se hetkellisesti helpottaisikin.

-Norsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti