perjantai 22. maaliskuuta 2013

Huningolla

Päivät on mennyt jo sekaisin. Aiemmat uhoamiset ruotuun palaamisesta loppuikin tasan siihen kun blogista kirjauduin ulos.
Ihan suoraan sanottuna, VOI VITTU.

Miten ihminen on näin heikko?!
Kerrataampa nyt sitten mitä on tapahtunut.
Viime blogi-päivityksen jälkeen jaksoin vajaa viikon olla ruodussa, sitten kaikki vaan kaatui niskaan.
Sen jälkeen olenkin syönyt, syönyt ja syönyt. Välillä aina saanut jokusen päivän onnistumisia ja sit kaikki kaatuu taas. Olen syönyt niin että itseäni inhottaa :(
Reilu viikko sitten päätin stopata ja nousta vaa'alle ja tehdä synninpäästön.
En tiedä mitä on tapahtunut mutta mässätessäni en ollut lihonnut :O
Vaaka näytti 101.8kg!
Pahan turvotuksen vuoksi olen nyt viikon syönyt kaalikeittoa ja ananasta, eilen vaa'alla käydessä se näytti 100.8kg. Ei enää paljoa niin on alle sadan!!!
Mies on laihtunut tässä myös, harmittaa tavallaan kun just kun olisin alle sen painon niin se pirulainen on laihtunut ja painaa vähän yli 90kg.

Mulla ei ole nyt mitään sotasuunnitelmaa ja vähän huolettaa miten tänään käy kun on karkkipäivä.
Tosin, söin mä viime viikonloppunakin vähän suklaata ja karkkia.. Mut kuinka se pysyisi kohtuudessa? :(
Mä olen nyt laihtunut 20kg. Ja vielä olisi 25kg edessä. Miksi mä en osaa nyt olla yhtään tyytyväinen tähän suoritukseen?!
Mietin tässä viikolla mikä on mun kesän tavoite.. Päätin että mulla pitäisi olla tahti kilo per viikko ja saisin "vain" 12kg pois ennen sitä päämäärää mihin alunperin aloin lahduttamaan.
Tähtään tuohon 12kg pois, mutta yritän nyt pitää mielessä että oikeasti kilon viikkovauhti kolmeksi kuukaudeksi on aika suuri tavoite.
Etenkin kun kaalikeitto-dietti ja sen aloitus mässy-kauden jälkeen vei VAIN kilon pois viikossa. Odotin että kun nesteet lähtee kiertämään niin se olisi vähintään 2kg.
En siis ole kaalikeitto-dietillä laihdutuksen vuoksi vaan ihan järkyttävän turvotuksen vuoksi.
Syön nyt ton kattilallisen ja sit aloitan "normaalin elämän". Se siis mikä olisi muille normaalia elämää mutta mulle vielä tavallaan uusi asia.

Nyt yritän olla hautaamatta tätä blogia (taas kerran) koska tää autto alkuun tosi hyvin, mut heti jos jättää käymättä niin ihan kuin isoveli ei näkisikään enää mun tekemisiäni ja jokainen herkku on kaloriton.

-Norsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti